Tikkurila worldwide

Tikkurila Industrial Paint Service

coatings temaspeed dots

TIkkurila Industrial Paint Service - TIPS - är varunamnet för Tikkurilas återförsäljare av industrifärg. Vi erbjuder det största sortimentet av industrifärg för metall- och träindustrin och för industrigolv. TIPS-konceptet handlar om att ge snabb och effektiv service på lokal nivå kombinerat med de fördelar som ges av att vara distributör för en internationellt känd tillverkare av industrifärg. Snabb service grundar sig på Tikkurilas högteknologiska nyanseringsteknik kombinerat med tillverkningstekniken av basfärger samt vår yrkesskicklighet.

Vi är fast beslutna att ge den bästa servicen i kombination med snabba och pålitliga leveranser till industriella färganvändare. Vi hjälper och ger dig stöd i allting som har med färgprocessen att göra t.ex. att välja rätt korrosionsskydd eller färgsystem, att välja och få kunskap om kulörer och nyanserade grundfärger, aerosoler , betser, att leverera den exakta mängden färg som behövs, allt som handlar om miljö- och säkerhet, färgekonomi - ja allt som behövs! Och du kan koncentrera dig på din egen verksamhet.

coatings temaspeed serviceOavsett vilken industrifärg du väljer får du exakt den kulör du vill ha med Temaspeed Nyanseringssystem på bara ett par minuter. Temaspeed kulörbank innehåller fler än 16 000 kulörrecept från de flesta större internationella färgkartor som exempelvis, NCS, RAL, British Standard. Större delen av verkstadsindustrins standardkulörer går att ta fram via Tikkurilas färgmätningsprogram. Färgmätningsprogrammet kan identifiera och matcha i stort sätt vilken kulör som helst med hjälp av ett färgprov.

TIPS distributionsnät består av mer än 250 yrkesbutiker i 27 länder i Europa, vilket gör TIPS till den mest omfattande industriella färgdistributions-nätverket i Europa. Vi kan erbjuda service till dina underleverantörer på olika platser i olika länder; och att leverera exakt samma produkt och kulör i den mängd som önskas.Här finns våra återförsäljare

Temaspeed customer service