Tikkurila worldwide

Broschyrer om fogfria golv


Golvbroschyr Fontefloor EP 100

Fontefloor EP 100 är en tvåkomponent vattenburen epoxifärg, som används för nya och gamla betonggolv och väggar. Produkten rekommenderas för golv utsatta för måttlig kemisk och mekanisk påfrestning, vilket gör den idealisk för golv i industrilokaler, verkstäder, lager, sjukhus och läkemedelsindustrin.

Golvbroschyr Fontefloor EP 100
 
Golvbroschyr Fontefloor EP Clear

Fontefloor EP 100 Clear är en tvåkomponent vattenburen epoxilack som kan användas som topplack på en målad betongyta eller på väggar. Den fungerar även för dammbildning på betonggolv.

Golvbroschyr Fontefloor EP Clear
 
Golvbroschyr Ishockeyhallar

Golvbeläggning i ishockeyhallar Temafloor 150 är en tvåkomponent epoxi färg som lämpar sig väl för ytbehandling av ishockeyhallarnas betong golv. Färgen syns klart genom isen och ger isen en skinande yta. Ett golv belagt med Temafloor 150 är ett bra underlag även för inline hockey utan is. Beläggningen är hård och slit stark och har goda friktionsegenskaper som passar väl för spelet.

Golvbroschyr Ishockeyhallar
 
Golvbroschyr Temafloor 150

Temafloor 150 är en tvåkomponent lösningsfri epoxifärg som används för målning av nya och gamla industrigolv av betong. Den målade ytan klarar måttlig kemisk belastning och mekanisk nötning, vilket gör det idealiskt för golv inom livsmedels-, bryggeri-, läkemedels industrier och även många andra produktionslokaler. Temafloor kan användas till målning av asfaltsgolv.

Golvbroschyr Temafloor 150
 
Golvbroschyr Temafloor 3000 SL

Temafloor 3000 är en lösningsmedelsfri självnivilerande tvåkomponent epoximassa. Massan produceras på arbetsplatsen genom att ren torr kvartssand (epoxifiller) blandas med Temafloor P 300 enligt anvisningar i gällande datablad. Temafloor 3000 används på nya och gamla betonggolv för att skydda mot hög kemisk belastning och kraftig mekanisk nötning. Rekommenderas för användning inom kemisk och farmaceutisk industri som laboratorier och renrum samt tung verkstads och industrimiljö.

Golvbroschyr Temafloor 3000 SL
 
Golvbroschyr Temafloor 400 ESD

Lösningsmedelsfri Temafloor 4000 ESD bildar en elektriskt ledande beläggning när den används tillsammans med Temafloor 310 ESD Primer. Systemet rekommenderas för golv i elektronikindustrin, produktion och lagring av explosiva ämnen, platser med större risk för antändning, för golv inom IT, rum inom industrin, offentliga byggnader och andra platser där okontrollerad urladdning av statisk elektricitet är ovälkomna.

Golvbroschyr Temafloor 400 ESD
 
Golvbroschyr Temafloor 4000

Temafloor 4000 Färgsandsgolv har blivit framtagen för användning i lokaler där tung punkt- och mekanisk belastning kan uppstå, såsom produktionslokaler inom livsmedel och kemisk industri. Beläggningen finns i olika kulörer vilket möjliggör golv i kulörsättning. Temafloor 4000 tillverkas genom tillsatts av natur eller färgsand uppblandat med Temafloor 400. Slutkulören bestäms av kulören på tillsatta sanden.

Golvbroschyr Temafloor 4000
 
Golvbroschyr Temafloor 6 Parkeringssystem

Car Parking Systems Temafloor 6 rekommenderas för områden där det krävs halkskyddad yta. Resistent mot UV-ljus,nötning, tryck och salter. Typiska sådana platser är på gångbroar, vägbroar för fordon, ramper och parkerings garage. Temafloor 6 framställs genom att tillsätta sand till Temafloor PU polyuretanbeläggningar. Beläggningen topplackas med Temafloor PU UV polyuretanbeläggning.

Golvbroschyr Temafloor 6 Parkeringssystem
 
Golvbroschyr Temafloor AC

Temafloor AC - Akrylbaserade Golvbeläggningssystem Ytbehandlingar har som uppgift att skydda betonggolv från kemisk och mekanisk belastning. Tikkurilas akrylbaserade golvbeläggningssystem Temafloor AC har utvecklats för krävande objekt där golvets hållbarhet, säkerhet och utseende är nyckelfaktorer.

Golvbroschyr Temafloor AC
 
Golvbroschyr Temafloor P-300

Temafloor P 300 är en tvåkomp. lösningsfri självutjämnande epoxi beläggning för nya och gamla industrigolv i betong. Genom att använda Temafloor P 300 är det också möjligt att skapa ytor med metallicmönster. Tack vare aluminiumpigment i basfärgen kan produkten nyanseras i hela RAL EFFECT metallic system kulör karta. Specialeffekter är lämpliga där ett trendigare utseende önskas t.ex. resturanger, caféer, köpcenter och kontor.

Golvbroschyr Temafloor P-300
 
Temafloor Samples

Uppstrykningsprover med produkter från Temafloor-serien.

Golvbroschyr Temafloor Samples
 

Din varukorg är tom