Tikkurila worldwide
Bridge - Tikkurila Coatings References
Senaste Nytt

Snabbtorkande Temadur SC-F 80

25.07.2011

Många kunder har redan upptäckt fördelarna med den nya produkten Temadur SC-F 80. Denna produkts popularitet är baserad på dess mångsidiga tekniska egenskaper, eftersom den kan användas antingen som enskiktsfärg för jordbruks-och markanläggningsmaskiner och liknande utrustning, eller som täckfärg i epoxi /polyuretan färgsystem för utvändiga ytor som utsätts för atmosfärisk och kemisk påfrestning exempelvis förvaringstankar, cisterner, fackverk, och andra stålkonstruktioner.

Vieskan metalli oy web

Vieskan Metalli Oy, en finsk tillverkare av jordbruksutrustning, märkte efter provmålning att produkten torkar snabbare än Temadur SC 80 även i lägre temperatur, vilket innebär besparingar i energiförbrukning under torkningsprocessen.

 

De var också mycket nöjda med appliceringsegenskaperna med Temadur SC-F-80 där de använder sig av 2-komponentsutrustning, liksom den fina blanka ytan som uppnås med produkten. Vieskan Metalli beställer färgen i 200 l fat av en Temaspeed-återförsäljare som  nyanserar färgen till önskad kulör, och också har investerat i den utrustning som krävs för att nyansera färgen i fat.


Temadur SC-F 80 finns även i 10-liters standardburkar i basfärgerna vitt (TAL) och klar (TCL).För ytterligare information om företaget Vieskan Metalli, besök deras hemsida: www.vieskanmetalli.com/VME/


Petri Järvinen

 

Produktegenskaper

- Tvåkomponent, blank polyuretanfärg

- Snabbtorkande, innehåller antikorrosiva pigment

- Härdare alifatisk isocyanat

- Utmärkt väder- och nötningsbeständighet

- Utmärkt glans- och kulörbeständighet

- Ger en yta lätt att rengöra och som inte kritar

- Tillhandahålls I 10-liters burkar och 200-liters fat.

- Nyanserbar med Temaspeed Premium.


Läs mer i produktdatabladet.


Till rubrikerna